NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Tânăra și iubitul ei care au ucis cu cruzime o fetiță de doi ani la Ciocana, în fața magistraților. Procurorii cer prelungirea arestului

Femeia și concubinul ei, care la sfârșitul lunii octombrie au ucis cu o deosebită cruzime o fetiță de doi ani la Ciocana, au fost aduși astăzi din nou în fața magistraților. Judecătorii de la Ciocana urmează să se expună asupra prelungirii măsurii de arest. Procurorii îi vor pe cei doi indivizi după gratii pentru încă 30 de zile, scrie TV8. 

Primul care a fost adus încătușat și escortat de polițiști la Judecătoria Ciocana a fost iubitul tinerei, care fi complice la crimă. Deși a fost asaltat cu întrebări, acesta nu a făcut nicio declarație pentru presă, intrând direct în sala de ședințe.

În prezent, instanța se află în deliberare.

Copila a murit în chinuri groaznice. Potrivit expertizei medico legale, decesul a survenit în urma traumatismului cranio – cerebral și contuziilor organelor interne. Copilul avea și mai multe leziuni grave la nivelul pielii, iar pe spate – semne că ar fi fost înfipt cu furculița.

Potrivit poliției, copilul  fusese lăsa în grija celor doi indivizi din data de 27 octombrie 2021.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"