NordNews
Avem ce spune

Țara unde mirii nu au voie să meargă la toaletă timp de trei zile şi trei nopţi. Alte obiceiuri dezcustătoare

Nunta este cel mai important moment din viața unui cuplu. Se spune că odată cu căsătoria, practic, îți întemeiezi o familie. Pentru a avea un viitor strălucit alături de persoana iubită, superstițioșii îți vor spune că este obligatoriu să respecți câteva obiceiuri. Da, știm, multe dintre ele sunt bizare. Dansul găinii ți se pare un obicei penibil? Ei bine, iată țara unde se toarnă gunoi pe mireasă la nuntă, remarcă sinteza.org.

Obiceiuri de nuntă bizare

Nunta este un moment de bucurie pentru miri, dar și de stres. Acest mare eveniment include diverse obiceiuri, în funcţie de regiune. Unele tradiţii sunt vechi de sute de ani, altele au apărut recent. Indiferent că sunt pe placul însurățeilor sau nu, acestea trebuie respectate pentru ca spiritele rele să fie alungate, iar fericirea să dăinuie veșnic.

Țara unde se toarnă gunoi pe mireasă
Și la noi se păstrează unele obiceiuri bizare, dar scoţienii ne depășesc la acest capitol. În unele zone din această țară, mireasa trebuie să fie murdărită cu gunoi. Da, ai auzit bine! Toți invitații participă și toarnă peste ea sosuri de peşte, lapte acru, noroi şi chiar ouă stricate. Fiecare contribuie cu ce are la îndemână.
Din fericire, ritualul are loc înainte ca ea să îmbrace rochia de mireasă. Se spune că acest obicei îi protejează pe cei doi miri pentru greutățile ce vor apărea în familia lor.

Țara unde mirele este lovit cu pește
Un alt obicei bizar se poartă în Coreea de Sud. Acesta are loc chiar în timpul nunții. Mirele este legat la glezne, descălțat și lovit peste picioare cu un pește mort.
În acest timp,invitații îi pun şi tot felul de întrebări la care mirele trebuie să răspundă rapid şi sincer. Se spune că acest obicei scoate la iveală puterea şi tăria de caracter al proaspătului însurăţel.

Țara unde mirii nu au voie să meargă la toaletă timp de trei zile şi trei nopţi
Acest obicei bizar și periculos se poartă în Malaezia. Tradiția spune că tinerii însurăţei din tribul Tidong din Sandakan nu au voie să meargă la toaletă timp de trei zile şi trei nopţi. Mai mult decât atât, aceștia nu au voie nici să iasă din casă în tot acest timp.

Mirii sunt supravegheați de rude pentru a nu trișa. Cei care nu respectă acest obicei vor avea parte de un viitor sumbru. Se spune că le vor muri copiii sau vor deveni infertili. De asemenea, cei doi însurăței riscă să ajungă la divorţ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"