NordNews
Avem ce spune

Tauber: Dodon, venim la tine acasă, la Sadova! Greceanâi, întoarce mandatul!

Acțiunile guvernării lui Dodon ar putea determina deputații de opoziție să mobilizeze cetățenii pentru o acțiune de protest la casa președintelui din Sadova, iar mai mulți deputați socialiști ar trebuie să-și depună mandatele pentru că au fost traseiști politici.Afirmații în acest sens a făcut Marina Tauber, vicepreședinta Partidului „ȘOR”, în preajma Președinției, unde mai mulți deputați de opoziție au protestat și au condamnat sechestrarea fostului deputat socialist Ștefan Gațcan de către colegii săi din PSRM, se arată într-un comunicat emis de Partidul Politic ȘOR
 
Gațcan a anunțat ieri că părăsește fracțiunea PSRM în favoarea grupului parlamentar „PRO MOLDOVA”, însă azi, sub presiuni imense ale deputaților PSRM, a semnat un document îndoielnic prin care renunță la mandat.
Marina Tauber a insistat ca președintele Dodon să iasă personal în fața deputaților să-i asigure că deputatul Gațcan, care, potrivit unor informații, se afla în acel moment în clădirea Președinției, este bine.

„Tu, Dodon, trebuie să înțelegi că dacă vei continua presiunile asupra deputaților, asupra familiilor lor, noi vom merge la tine acasă, la Sadova. Noi suntem pregătiți și hotărâți”, a declarat Marina Tauber.

Deputata Marina Tauber a chemat cetățenii să-și recheme voturile date în alegeri PSRM.

„Cei care l-au susținut pe Dodon, rechemați-vă voturile! Doamna Greceanâi și alții întoarceți mandatele lui Voronin. Trădători sunteți voi”, a declarat Tauber, sugerând că din PSRM fac parte mai mulți traseiști politici.

Potrivit Marinei Tauber, deputații sunt în drept să decidă liber din ce formațiune să facă parte.

„Oamenii fug din partidul vostru pentru că acolo există totalitarism și dictatură”, a acuzat Tauber.

Deputata Marina Tauber a mai declarat că deputații vor sesiza procuratura, dar și ambasadorii occidentali în contextul incidentului cu Ștefan Gațcan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"