NordNews
Avem ce spune

Tauber se declară „cinstită” și îl acuză pe Robu că este „un râs”. Reacția procurorului general interimar

Deputata Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber, susține că solicitarea ridicării și încuviințării imunității parlamentare în privința acesteia și a deputatului fugar Ilan Șor este „o bâtă politică”, deoarece aceștia sunt prea vocali. Aceasta se declară „nevinovată” și susține că „nu se teme de nimeni și de nimic”, scrie TV8.

„Este clar că se scumpește benzina și sunt multe probleme care carea dumneavoastră stimată guvernare nu puteți face nimic și atât cât președintele nostru Ilan Șor și eu în calitate de vicepreședintă suntem foarte vocali, voi nu aveți altă soluție decât să ne închideți gurile prin venirea domnului procuror general interimar. Eu nu mă tem de nimic, deja o dată mi-a fost ridicată imunitatea ca peste un an să vină procurorul și să îmi spună că a fost o situație politică”, a declarat Marina Tauber.

„Știu că aplicați această bâtă politică, dar nu mă tem pentru că nu am nimic de ascuns. Trăiesc cinstit și nu am ce ascunde. Domnule Robu, dacă putem să vă mai numim un domn este utilizat de voi în interesele voastre politice, dar ca procuror general interimar rămâne un zero și un râs și sper că la PAS o să fie o dispoziție foarte și foarte bună”, a adăugat deputata.

Contactat de echipa TV8.md, procurorul general interimar Dumitru Robu ne-a declarat că nu va comenta declarațiile unei persoane bănuite de comiterea unor astfel de infracțiuni.

„Nu am să dau curs declarațiilor unei persoane bănuite de comiterea unor asemenea infracțiuni, Fiecare își alege modul și ce vrea să facă”, a declarat Dumitru Robu.

Reamintim că joi, 19 mai, procurorul general interimar Dumitru Robu a cerut în Parlamentul Republicii Moldova ridicarea imunității parlamentare a deputatei Partidului ȘOR, Marina Tauber, dar și a deputatului fugar Ilan Șor.

Cererile au fost citite de președintele Legislativului, Igor Grosu, care a precizat că Robu a înaintat patru cereri de ridicare a imunității parlamentare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"