NordNews
Avem ce spune

Te-ai gândit deja cu ce va veni moșul în acest an la copii? METRO îți vine în ajutor cu o gamă largă de diverse jucării pentru toate preferințele

Luna decembrie este perioada care ne face să fim mai atenți, mai darnici și mai buni cu cei din jur și cu noi înșine, este perioada în care toată lumea este în căutarea cadourilor care le-ar putea aduce zâmbetul pe buzele persoanelor dragi. Copiii resimt cel mai mult magia sărbătorilor, așteptându-l cu nerăbdare pe moșul, care, ca prin minune, de fiecare dată le lasă sub brad exact ceea ce și-au dorit.

Așadar, acesta e momentul perfect să-ți bucuri copiii, frații, surorile, nepoții și alți pici care ți-s dragi cu ceea ce așteaptă cel mai mult, cu ceea ce îi pasionează sau le trezește euforie și admirație. De asemenea, este un bun prilej să-ți mângâi copilul din tine și să-i iei ceva ce și-a dorit cândva sau își mai dorește undeva în adânc până acum.

În acest articol îți arătăm câteva dintre jucăriile și jocurile disponibile într-o varietate largă în magazinele METRO.

Păpușile sunt considerate unele dintre cele mai vechi jucării, din punct de vedere istoric, pe care copiii le-au îndrăgit și continuă să le adore. Odată ce acestea au evoluat și au început să se adapteze realităților sociale, astăzi, pe rafturile magazinelor METRO putem găsi păpuși Barbie de diverse profesii și etnii. De asemenea, putem vedea și o varietate largă de păpuși mai noi și populare în rândurile copiilor, precum păpușile LOL, dar și seturi de păpuși cu garderobă personală, care vor trezi nostalgie maturilor.

Pentru cei pasionați de mașinuțe, METRO dispune de o gamă largă de mașini, camioane și vehicule specializate, echipate cu girofare și alte detalii care vor face jocul să fie unul distractiv și interactiv.

Pentru copiii pasionați de tehnologii și de jucării interactive, METRO a pregătit o varietate de articole diverse, de la instrumente muzicale, până la roboței, care le vor capta atenția.

Cu toții știm cât de importantă este prezența hobbyurilor atât în viața maturilor, cât și în viața copiilor. Acestea facilitează procesul de autocunoaștere, dar și dezvoltă creativitatea, motorica, deschid noi orizonturi și uneori pun bazele un vis pe termen lung. Așadar, la METRO poți să-i alegi copilului diverse seturi care conțin tot ceea de ce are nevoie pentru hobbyul său.

Jucăriile de pluș sunt cadoul pe care l-a primit în dar fiecare copil sau om matur cel puțin odată. Acestea sunt universale, drăguțe, moi și perfecte pentru îmbrățișări, iar atunci când înfățișează și personajele preferate dintr-un desen animat sau dintr-un film, au tot potențialul pentru a deveni jucăriile preferate care sunt păstrate „ca amintire” chiar și după ce copiii cresc. Astfel, te invităm să alegi următoarea jucărie de pluș favorită a copilului tău din varietatea disponibilă la METRO.

Pentru copiii și maturii care preferă jocurile de societate, puzzle-urile și alte activități care stimulează gândirea și creativitatea, METRO a pregătit o gamă largă de astfel de jocuri, de unde poți alege câte ceva distractiv și interesant pentru toate vârstele și interesele.

Toate astea, dar și multe alte jucării pot fi văzute în catalogul online anexat aici, dar și în magazinele METRO.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"