NordNews
Avem ce spune

Tentativă de dublu omor în nordul țării. Un bărbat din Glodeni, condamnat la închisoare

Un bărbat de 58 de ani, originar din orașul Glodeni a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Instanța l-a găsit vinovat de tentativă de omor asupra a două persoane. Pedeapsa urmează a fi executată în penitenciar de tip închis.

La mijlocul lunii august, inculpatul, fiind în stare de ebrietate alcoolică, în timp ce se afla într-o gospodărie din raionul Glodeni, în urma unui conflict cu un cuplu, le-a aplicat victimelor sale multiple lovituri.

„Conștientizând caracterul periculos al acțiunilor sale, învinuitul a luat de pe masa din ogradă un cuțit de bucătărie și i-a aplicat bărbatului câteva lovituri, inclusiv în regiunea gâtului şi cutiei toracice, apoi, tot cu acest cuțit, i-a aplicat șase lovituri concubinei acestuia, inclusiv în regiunea feței şi gâtului”, anunță Procuratura Generală.

Din fericire, ambele victime au rămas în viaţă.

„Din cauze independente de voința făptuitorului, acesta nu a omorât victimele, or femeia s-a apărat, apucând lama cuțitului cu mâna dreaptă, iar proprietara casei a început a striga în ajutor, astfel că făptuitorul, fiind speriat, a fugit de la fața locului”, se mai arată într-un comunicat emis de PG.

Inculpatul și-a recunoscut integral vina și prin urmare, cauza în privința acestuia a fost examinată în procedură simplificată.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.

Amintim că, persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"