NordNews
Avem ce spune

Top cele mai bine plătite locuri vacante din Bălți de pe platforma delucru.md

Dacă încă te gândești că oferte de munca bine plătite, poți să găsești doar în capitală sau peste hotare, atunci acest articol l-am scris special pentru tine. În doar câteva minute o să te convingi că este posibil să găsești jobul visurilor în orașul tău natal.  

Deci, am selectat pentru tine cele mai bune poziții vacante din Bălți, de la companii, care oferă cel mai mare salariu pentru diferite categorii de specialiști. Ești gata? Să începem! 

Topul celor mai plătite locuri de muncă în Bălți îl deschide jobul vacant de șofer de cisternă cu combustibil și șofer de camion transportor de cereale, plasat de compania HR Solutions (oferta o poți găsi pe delucru.md), cu salariu de la 35.000 lei pe lună. De aceea, dacă deții permis de conducere pentru categoria C/E și dorești să te angajezi în calitate de șofer pentru transporturi internaționale de mărfuri, atunci creează-ți un cv online și expediază-l companiei.

Pe locul doi este jobul vacant de profesor de limbi străine de la compania Oratorica, cu salariul lunar de 30.000 lei pe lună. Dacă știi limba engleză, spaniolă, germană sau italiană, îți place să comunici, poți să explici ușor lucrurile complicate și ești pregătit să împarți din cunoștințele tale cu copii și adulți, atunci grăbește-te să accesezi site-ul delucru.md și să trimiți CV-ul tău.

Următoarea poziție vacantă este potrivită pentru specialiștii din domeniul agriculturii. În orașul Bălți este nevoie de un agronom (jobul îl poți găsi pe delucru.md). Compania FLV ASCENT oferă un salariu de 20.000 lei și pachet social deplin, iar de la potențialul angajat se cere experiență de muncă de minim 3 ani, responsabilitate și dorință de a lucra.

Ești student sau nu ai experiență de muncă? Nu-ți fă griji! Compania Speed Delivery S.R.L are disponibilă poziția de șofer curier în Bălți cu salariu de 20.000 lei pe lună (jobul îl poți găsi pe delucru.md). Deci, dacă îți dorești un program flexibil, te orientezi bine prin oraș și ești adeptul unui mod de viață activ, atunci acest job cu siguranță o să ți se potrivească! 

Următorul anunț de angajare este potrivit persoanelor cu studii superioare în domeniul economic și experiență anterioară pe un post de muncă în vânzări. Compania Solar Energy Solution este în căutare de project manager (jobul îl poți găsi pe delucru.md). Salariul oferit este de la 15.000 lei pe lună. Angajatorul oferă beneficii non-salariale și oportunități de dezvoltare continuă.

Agent de vânzări în compania LIDER. Dacă îți place să lucrezi în domeniul vânzărilor, comunici fluent în limba română și rusă, deții permis de conducere și-ți dorești să primești un salariu de la 15.000 lei pe lună, atunci această funcție a fost creată special pentru tine. Accesează imediat site-ul delucru.md, creează-ți un CV și expediază-l cu încredere! 

Ai absolvit Facultatea de Chimie, dar nu poți să-ți găsești un loc de muncă bine plătit? L-am găsit noi pentru tine. Funcția de chimist cu salariu de 15.000 lei pe lună este disponibilă în compania FLV ASCENT. De la tine se cer studii în domeniu și minim 3 ani experiență de muncă. Te interesează această ofertă? Atunci intră pe delucru.md și trimite CV-ul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"