NordNews
Avem ce spune

Top locuri de muncă part-time la Bălți, publicate pe delucru.md

La începutul anului 2022, în municipiului Bălți locuiau circa 9000 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 24 de ani. Totalul de locuitori fiind de puțin peste 98.000 de oameni, conform Biroului Național de Statistică. Pentru că majoritatea dintre acești tineri sunt apți de muncă și cel mai probabil își doresc independență financiară, am analizat ce oferte de lucru sunt disponibile în raion. Am acordat prioritate ofertelor de muncă cu program part time, care să le ofere tinerilor mai multă flexibilitate. 

Vezi joburile identificate mai jos, iar dacă ești specializat în alt domeniu, de exemplu, ești un bun electrician, nu ezita să-ți încarci CV-ul direct pe site-ul delucru.md, pentru a primi oferte de la angajatori.

Compania Olisgrup SRL angajează un vânzător consultant, care va fi responsabil de prezentarea și vânzarea produselor agricole ale companiei, aranjarea produselor conform tehnicilor de merchandising și inventarierea mărfii. Candidatul trebuie să comunice fluent în limba română și rusă, să aibă experiență în vânzări și să dea dovadă de atitudine proactivă. Salariul indicat de angajator este de 6000 lei pe lună. Dacă îți pare interesantă această ofertă, îți recomandăm să elaborezi un CV și să aplici. De exemplu, modele cv angajare găsești pe delucru.md

Poziția de operator de sondaj este disponibilă în cadrul HR ConsultingLab. Jobul este unul part time, iar responsabilitățile angajatului sunt să intervieveze respondenții și să înregistreze răspunsurile acestora. Salariul se calculează în funcție de volumul de lucru îndeplinit.

Compania Elektromanufacturing este în căutare de un coleg sau o colegă pe poziția de specialist HR. Responsabilitățile angajatului de pe această poziție sunt: organizarea procesului de recrutare, atragerea angajaților competenți, organizează interviuri cu potențialii angajați și organizarea activităților de team building. Angajatorul oferă program part time și posibilitate de creștere profesională. Candidatul ideal trebuie să fie sociabil, să se adapteze ușor la circumstanțe, să fie proactiv și să dețină permis de conducere de categoria B. Găsește jobul pe delucru.md.

Pentru tinerii, care cunosc la nivel avansat limba italiană, în Centrul de Limbi Europene „Oratorica”, este deschisă poziția de profesori de limba italiană, engleză și română. De la viitorul coleg sau viitoarea colegă se cere să aibă studii în pedagogie, să fie o persoană creativă, să depună eforturi ca studenții să însușească materialul și să găsească metode interactive de predare. 

Funcția de operator de call center este disponibilă în cadrul companiei Extra Formam SRL. Responsabilitățile poziției sunt: preluarea apelurilor și consultarea clienților despre produsele disponibile. Potențialul angajat trebuie să poată comunica fluent în limba rusă și să aibă abilități de lucru la calculator. 

Ne-am convins: joburi bune, cu program part-time sunt și la Bălți!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"