NordNews
Avem ce spune

Tot mai mulți cetățeni sunt amendați de poliție, întrucât nu respectă măsurile epidemiologice

Tot mai mulți cetățeni, printre care și agenți economici, sunt amendați de poliție, întrucât nu respectă măsurile epidemiologice. Despre asta a anunțat secretarul de stat al Ministerului de Interne, Sergiu Golovaci. Astfel, doar în ultima săptămână, 505 de contravenții au fost documentate în acest sens, scrie agora.md.

Din acestea, peste o sută de încălcări au fost depistate în unitățile de comerț, iar alte peste o sută în piețile din țară. Oamenii legii au amendat atât agenții economici, cât și clienții acestora.
La fel, Ministerul de Interne anunță că 127 de angajați sunt testați pozitiv, iar o persoane e internată în stare gravă la Spitalul Clinic Republican.
Precizăm că alte 474 de persoane au fost testate pozitiv cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. Cifra e al doilea cel mai mare rezultat de COVID-19 de la începutul pandemiei. Mai multe cazuri de infectare au fost doar pe 23 iunie, când s-au înregistrat 476 de cazuri. Tot astăzi, șase persoane și-au pierdut viața în urma complicațiilor provocate de noul virus.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"