NordNews
Avem ce spune

Tot mai puțini Pro și mai mulți Pentru Moldova // Încă un deputat îl părăsește pe Candu

Deputatul Gheorghe Brașovschi a părăsit partidul „Pro Moldova” și s-a alăturat Platformei Parlamentare „Pentru Moldova”. Într-un mesaj pe Facebook Platforma parlamentară ”Pentru Moldova” salută decizia deputatului și îl felicită, scrie deschide.md

„Platforma parlamentară ”Pentru Moldova” salută decizia deputatului Gheorghe Brașovschi de a semna convenția pentru aderare la platformă și de a face echipă în Parlament alături de alți 6 deputați neafiliați și membrii fracțiunii Partidului ”ȘOR”. Felicităm pe Gheorghe Brașovschi pentru decizia asumată! Avem mult de lucru ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici!
Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputații pot contribui, prin promovarea dialogului constructiv, la realizarea proiectelor importante pentru țară și pentru cetățeni. Considerăm că este momentul oportun să dăm dovadă cu toții de maturitate şi responsabilitate, să uitam pentru moment de divergențele politice şi să demonstrăm ataşamentul față de promisiunile făcute oamenilor care ne-au dat votul!”, se arată în mesajul „Pentru Moldova”.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"