NordNews
Avem ce spune

Ambuteiaje la punctele de trecere Sculeni și Criva-Mămăliga. Fluxul sporit de mașini se atestă pe sensul de intrare și ieșire din R. Moldova

În punctul de trecere a frontierei Sculeni s-a format rând de mijloace de transport la intrarea în România, care se întinde și pe partea moldovenească. Sporirea fluxului se datorează procedurile de control a trecerii frontierei de stat pe sensul de intrare în statul vecin.

Totodată, flux sporit de mijloace de transport se atestă pe sensul de intrare și ieșire din Republica Moldova, la PTF Criva-Mamaliga.

Potrivit polițiștilor de frontieră, se lucrează la capacitate maximă pentru a nu permite formarea rândurilor, fiind deschise toate benzile de circulație și la necesitate va fi suplinit numărul de angajați din prima linie de control al trecerii frontierei de stat.

Călătorii sunt îndemnați să se informeze din timp, despre regulile de intrare în alte state pentru a exclude orice situație, cum ar fi cale întoarsă de la frontieră pentru că nu corespund cerințelor impuse la trecerea frontierei de stat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata