NordNews
Avem ce spune

Tragedie la Fălești. O tânără de 29 de ani, găsită strangulată

Tragedie la Fălești. O tânără de 29 de ani a fost găsită spânzurată  în șopronul din spatele casei. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit de fiica sa minoră. Potrivit poliției, femeia ar fi recurs la acest gest disperat în urma convorbirii telefonice cu soțul plecat peste hotare.

Apelul telefonic la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Fălești a parvenit ieri, 28 decembrie, la ora 21.25.

„La fața locului s-a deplasat grupa operativă unde, în urma măsurilor de investigație întreprinse, s-a stabilit că în intervalul de timp 20.00 – 21.00  femeia  a.n 1992 , a avut o convorbire telefonică cu soțul  ei care este plecat peste hotare la câștig ,iar ulterior după finisarea discuției telefonice, femeia  a ieșit din domiciliu afară cu tot cu telefonul mobil. La puțin timp, fiica sa a.n 2011 ieșind afară a depistato pe mama sa în șopronul din spatele casei atârnând cu o funie la gât. Imediat  copila  a chemat  dupa ajutor vecinii”, a declarat Eugenia Moscaliuc, ofițera de presă IP Fălești.

Potrivit poliției, soții au la întreținere doi copii minori, de 5 și respective 10 ani. La moment se întreprind toate măsurile pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata