NordNews
Avem ce spune

Tragedie la Soroca: Un bărbat a fost omorât cu un topor în propria casă

Un bărbat a fost omorât cu un topor în propria locuință. Fratele său a găsit ieri dimineață cadavrul și a anunțat poliția. Descoperirea macabră a avut loc în localitatea Visoca, din raionul Soroca, scrie deschide.md.
Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Soroca, a declarat că victima este un bărbat în vârstă de 71 de ani. Acesta locuia de unul singur, iar ieri dimineață cadavrul său a fost găsit în casă cu multiple semne de moarte violentă.
Surse ale portalului Deschide.Md, din teritoriu, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ne-au comunicat că medicul-legist, după ce a examinat cadavrul, ar fi stabilit că bărbatul ar fi fost omorât în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Pe suprafața cadavrului au fost găsite mai multe urme de moarte violentă, în special în regiunea capului, unde erau prezente multiple plăgi despicate și contuze pe cap cu penetrare. În casa victimei a fost găsit și un topor murdar de sânge, cu care se presupune că ar fi fost omorât bărbatul”, sus ține sursele.

Polițiștii din Soroca au pornit pe acest caz o cauză penală și au deja un cerc de suspecți. Aceștia cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, dar și cine se face vinovat de moartea bărbatului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"