NordNews
Avem ce spune

Tragedie la un târg de carte. Un poet, ucis de microfon

Un poet din Maroc a murit electrocutat după ce a pus mâna pe un microfon, în timpul unei conferințe, scrie libertatea.ro.
Mohcine Akhrif, un poet marocan în vârstă de 40 de ani, a murit după ce a fost electrocutat. Acesta a pus mâna pe un microfon în timpul unei coferințe pe care a susținut-o la un târg de carte din Tetouan.
După cum au scris în mediul online persoane aflate la fața locului, Mohcine Akhrif a intervenit când o persoană din public a vrut să ia microfonul. L-a luat el și imediat a căzut fulgerat la pământ.
Conform presei locale, în regiunea Tetouan a plouat foarte mult, iar apa s-a infiltrat în corturile unde avea loc târgul de carte. Din cauza umezelii de pe jos, cablul microfonului a fost ud, astfel că acesta se pare că a fost motivul pentru care poetul marocan a murit electrocutat. În ciuda faptului că serviciile de urgență au ajuns rapid la locul incidentului, poetul nu a mai putut fi salvat.
Mohcine Akhrif era unul dintre cei mai apreciați poeți din Maroc și a câștigat numeroase premii importante de-a lungul anilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata