NordNews
Avem ce spune

Transformă studierea englezei într-un obicei plăcut doar cu Oratorica!

Învață engleza eficient în doar 8 săptămâni, cu Oratorica!

 

Tradiția de a stabili obiectivele la început de an este cunoscută tuturor, însă rareori se întâmplă să le îndeplinim pe toate. Un obiectiv des întâlnit este cel de a învăța o nouă limbă. Centrul de Limbi Europene Oratorica este aici pentru a te ajuta să-ți atingi țelul respectiv, asftel ca la sfârșit de an să poți bifa cu mândrie această realizare ✅🏅

Cursurile de limbi străine pentru maturi au o durată de 8 săptămâni, cu orar de 3 ori pe săptămână a câte 90 minute. Ai posibilitatea să alegi orarul potrivit pentru tine: de dimineață – 9:00/10:30 sau de seară: 18:00/19:30. Cursurile pentru copii și adolescenți durează 12 săptămâni, cu orare de după amiază: de la 14:45 sau 16:15.

Oratorica oferă lecții de engleză atât în regim online cât și offline, într-o atmosferă lejeră și prietenoasă, în grupuri mici de până la 10 persoane, astfel încât fiecare student să primească tot suportul și atenția necesară pentru a atinge rezultatul mult dorit!

Vă puteți înscrie la un curs de limbă engleză pentru începători sau niveluri mai avansate, pentru a vă perfecționa nivelul de cunoaștere a limbii. Dacă încă stai pe gânduri, vino la cel mai apropiat oficiu Oratorica pentru o testare gratuită și alege orarul potrivit pentru tine!

Echipa Oratorica numără la moment peste 100 de profesori și manageri, la care poți apela în oricare dintre cele 5 filiale din Chișinău (Botanica, Buiucani 1, Buiucani 2, Rîșcani și Ciocana) și o filială în orașul Bălți. Dacă ești profesor de engleză în Chișinău sau alte orașe ale țării, și dorești să-ți ridici gradul de profesionalism într-o echipă dinamică, atunci așteptăm CV-ul tău la adresa de email [email protected]. Pentru a vedea alte posturi vacante în echipa Oratorica, accesați profilul companiei pe site-ul delucru.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"