NordNews
Avem ce spune

Trei candidați la funcția de președinte al RM promit să dizolve Parlamentul

Dacă fotoliul de președinte va fi ocupat de Andrei Năstase, Renato Usatîi sau Tudor Deliu Parlamentul va fi dizolvat. Cel puțin asta susțin reprezentanții candidaților în cadrul unei emisiuni TV.

Vom opta pentru alegeri anticipate, însă în situația în care suntem din cauza pandemiei alegerile anticipate nu pot avea loc. În momentul în care se va alege președintele, lucrurile se vor schimba. Noi am și înaintat un candidat la funcția de premier, Alexandru Slusari, dacă nu reușim în 45 de zile se vor declara alegeri anticipate”,a precizat Ion Terguță, reprezentantul lui Andrei Năstase în emisiune.

„Renato Usatâi a zis tranșant că este necesară dizolvarea Parlamentului. Acesta este un Parlament care sărăcește țara”, a menționat Ilan Cașu, reprezentantul formațiunii „Partidul Nostru”

Iar Alexandru Bujorean, reprezentantul lui Tudor Deliu în emisiune, a menționat că:

„La moment avem cel mai corupt și netransparent Parlament din punct de vedere a modul în care a fost invetit. Noi vom opta pentru alegeri parlamentare anticipate. Vedem foarte bine că mecanismele lui Plahotniuc încă funcționează, deși Plahotniuc a plecat deja de un an”.

Amintim că, alegerile prezidențiale vor avea loc pe data de 1 noiembrie.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"