NordNews
Avem ce spune

Trei copii de 2, 3 și 6 ani au murit într-un incendiu. Erau acasă cu mama lor, iar tatăl este plecat la muncă în Germania

Trei copii cu vârstele de 2, 3 și 6 ani au murit, marți dimineață, în urma unui incendiu izbucnit într-o locuință din București. Mama a sunat la 112 și a cerut ajutor pompierilor, însă nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei copii, scrie Digi24.ro.
Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 5.35, când o femeie a cerut ajutorul pompierilor pentru a stinge un incendiu. „Primele echipaje de intervenție ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins și că se manifestase la un pat. Au fost identificate 3 victime în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 și 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

La fața locului au intervenit 4 ambulanțe SMURD, 3 autospeciale de stingere, 1 echipaj pentru descarcerare.

Unchiul copiilor a declarat că femeia locuia cu cei trei copii într-o locuință închiriată, tatăl micuților este plecat în Germania la muncă. „Mama copiilor este nepoata noastră. Ei stau cu chirie aici. Ne-au sunat din rude la 7.30 și am venit și noi repede aici și acum am aflat că sunt toți cei 3 copii decedați. Tatăl lor e plecat în Germania la muncă,” a spus bărbatul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"