NordNews
Avem ce spune

Cinci decece și treizeci și trei de cazuri noi de COVID-19 la Bălți

În ultimele 24 de ore, în municipiul Bălți au fost înregistrate 33 de cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus. Din numărul total de pacienți, 19 sunt femei, iar 14 bărbați.

Printre bolnavi se numără cinci elevi și trei profesori de la diferite instituții de învățământ din oraș, cinci asistente medicale, patru pensionari, cinci șomeri, dar și mai mulți angajați ai diferitor întreprinderi. Informația a fost confirmată pentru NordNews de Elena Tureac, șefa departamentului de boli infecțioase al Centrului de Sănătate Publică Bălți.

Tot în ultimele 24 de ore, pandemia a curmat cinci vieți la Bălți.

Deces 86: Bărbat de 61 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 23 septembrie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență hepatică, hipertensiune arterială.

Deces 87: Femeie de 65 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 9 octombrie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 88: Bărbat de 65 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 7 octombrie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral.

Deces 89: Femeie de 71 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 13 ocotmbrie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, ciroză hepatică, insuficiență cardiacă.

Deces 90: Bărbat de 75 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 26 septembrie, la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: insuficiență cardiacă, renală.

De la începutul pandemiei, la Bălți au fost confirmate 2 689 de cazuri de COVID-19 și au fost înregistrate 90  de decese. Oraşul se află pe locul doi  în ţară după numărul de cazuri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"