NordNews
Avem ce spune

Trei decese și nouă cazuri noi de COVID-19 la Bălți

În ultimele 24 de ore, în municipiul Bălți au fost înregistrate nouă cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus. Din numărul total de pacienți, patru sunt femei, iar cinci sunt bărbați.

Printre bolnavi se numără doi elevi, doi angajați de la diferite întreprinderi din oraș, o asistentă medicală, o pensionară dar și o șomeră. Informația a fost confirmată pentru NordNews de Elena Tureac, șefa departamentului de boli infecțioase din cadrul Centrului de Sănătate Publică Bălți.

Tot în ultimele 24 de ore, pandemia a curmat trei vieți la Bălți.

Deces 91: Bărbat de 66 ani, din mun. Bălţi, internat la Spitalul Clinic Bălţi, pe 6 octombrie. Comorbidităţi: obezitate, diabet zaharat.

Deces 92: Femeie de 71 ani, din mun. Bălţi, internată la Spitalul Clinic Bălţi, pe 3 octombrie. Comorbidităţi: bronhopneumonie obstructivă cronică, hipertensiune arterială.

Deces 93: Bărbat de 73 ani, din mun. Bălţi, internat la Spitalul Clinic Bălţi, pe 10 octombrie, cu pneumonie bilaterală polisegmentară, infecţie COVID-19

De la începutul pandemiei, la Bălți au fost confirmate 2 738 de cazuri de COVID-19 și 93 de decese. Oraşul se află pe locul doi  în ţară după numărul de cazuri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata