NordNews
Avem ce spune

Trei persoane cercetate penal pentru consum și realizarea substanțelor narcotice

O femeie și doi bărbați din mun. Bălți, au fost reținuți de polițiști  fiind suspectați de consum și realizare a substanțelor  narcotice și psihotrope pe teritoriul municipiului Bălți.

Polițiștii din Bălți au documentat pe parcursul lunilor iunie-august activitatea ilegală a unor persoane, suspectate de realizarea substanțelor  narcotice și psihotrope pe teritoriul mun.Balți.

Ca urmarea a măsurilor speciale de investigație polițiștii  au  stopat pentru verificări un taxi de model  ”Dacia Logan”, în care se  aflau o femeie de 37 de ani și doi bărbați de 44  și 46 de ani, toți locuitori ai municipiului Bălți,  anterior judecați pentru săvârșirea diferitor infracțiuni.

În urma percheziției efectuate în automobil,  polițiștii au  depistat și ridicat un pachet de culoare neagră cu masă vegetală mărunțită de culoare verde, cu un miros puternic specific de marijuana, în cantitate de 2 kg.

Totodată, drept rezultat al percheziției corporale asupra unuia dintre bărbați,  în geanta personală au fost depistate seringi, pastile ”Clonozepam” și un vas din sticlă cu volumul de 150 ml de culoare închisă cu lichid incolor.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”.  

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de comiterea acestei fărădelegi riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata