NordNews
Avem ce spune

Trei tineri din Florești, reținuți după ce au furat mai multe capace de canalizare

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, doi dintre ei locuitori ai satului Rădulenii Vechi, iar unul din orașul Florești, au fost reținuți după ce au furat mai multe capace de canalizare, câțiva metri de gard metalic și două transformatoare electrice de pe teritoriul raionului Florești, scrie jurnal.md
Angajații Inspectoratului de Poliție Florești au fost sesizați de autoritățile locale precum că pe parcursul lunii ianuarie mai multe persoane necunoscute au furat 27 de capace de fontă, 21 de metri de gard metalic şi două transformatoare electrice.
Astfel, ca urmare a măsurilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, polițiștii au identificat și reținut trei suspecţi de săvârşirea furturilor. Aceștia s-au dovedit a fi trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, doi dintre ei locuitori ai satului Rădulenii Vechi, iar unul din orașul Florești.
Ieri în cadrul acţiunilor de urmărire penală, polițiștii au ridicat de la un depozit amplasat în extravilanul satului Răduleni Vechi, 27 de capace de fontă şi un transformator electric dezmembrat.
Fiind audiaţi, suspecţii şi-au recunoscut vina, declarând că acţionau în grup, pe timp de noapte, în intervalul orelor 24:00-03:00, cu două automobile de model Wolkswagen T4.
În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru furt. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore, iar dacă vinovăţia le va fi dovedită, aceştia riscă până la 4 ani privaţiune de libertate.
Poliția continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și implicarea suspectaţi la alte infracțiuni similare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata