NordNews
Avem ce spune

,,Trupele rusești sunt obosite și demoralizate”. Anunțul comandantului Forțelor Armate ale Ucrainei

Situația în Kiev este sub controlul ucrainenilor după încă o noapte de lupte, a anunțat luni dimineață comandantul Forțelor Armate ale Ucrainei, generalul-colonel Alexandr Sirski. El spune că rușii au suferit „pierderi semnificative” și că sunt obosiși și demoralizați, transmite digi24

Astăzi, inamicul a continuat să încerce să treacă de apărarea Kievului. Coloane de trupe rusești au luat cu asalt periferiile capitalei. Toate mișcările forțelor inamicului sunt sub control. Situația este sub control în capitala țării noastre. Toate încercările de a-și atinge scopul ale trupelor de ocupație rusești au eșuat. Coloane de tehnică (militară – n.r.) ale ocupantului au fost distruse. Inamicul a suferit pierderi semnificative de personal. Trupele rusești sunt demoralizate și obosite. Am demonstrat că putem să ne apărăm casa de oaspeți nepoftiți”, a transmis luni dimineață comandantul Forțelor Armate ale Ucrainei și comandantul apărării Kievului, generalul-colonel Alexandr Sirski.

La cinci zile de la începerea invaziei, Rusia a reluat în această dimineață bombardamentele asupra principalelor orașe ucrainene, Kiev și Harkov. A fost lovită și o localitate aflată în apropierea capitalei, unde o rachetă a distrus un bloc de locuințe. Astăzi au loc negocieri între Ucraina Rusia, în Belarus, în apropiere de graniță.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"