NordNews
Avem ce spune

Tudor Deliu s-a lansat în campania electorală. „Am apărat acest pământ cu riscul propriei vieți”

Tudor Deliu, candidatul PLDM la funcția de șef al statului, s-a lansat în campania electorală. Evenimentul a avut loc astăzi, în satul său de baștină, Malcoci, raionul Ialoveni. Printre ce-i prezenți la lansare a fost și Vlad Filat, președintele PLDM.

Tudor Deliu a ales să înceapă campania la Malcoci în satul copilăriei, unde a învățat cumsecădenia, omenia, respectul și bunul simț.

Deliu susține că are în spate o echipă formată din oameni de calitate, puternici, cu ambiții și dorință de a învinge:

„Am meditat mult, fiindcă, pentru mine, funcția de președinte al Republicii Moldova nu este un scop în sine, este o mare onoare, dar și o mare responsabilitate. […] Republica Moldova pe care o văd astăzi nu este așa cum vreau să o transmitem copiilor și nepoților noștri. Statul nostru nu este în hotarele pentru care, în ’92, am luptat cu arma în mână. Valorile noastre nu sunt cele pe care le-am educat în discipoli, iar societatea noastră este dezbinată mai tare decât oricând de la independență încoace […]

Am apărat acest pământ cu riscul propriei vieți, am promovat adevăratele valor liberal-democrate, interesele cetățenilor de acasă și diaspora într-un parlament în care mulți se temeau să o promoveze…”

Candidatul PLDM își asumă, în strictă conformitate cu prevederile din Constituția Republicii Moldova, mai multe angajamente, printre care: să apere democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să garanteze suveranitatea și integritatea RM, să susțină și să consolideze pluralismul politic, să inițieze reforme menite să consolideze statul de drept, să asigure implementarea acordului de asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, să promoveze reforme de modernizare a administrației publice centrale ș. a.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"