NordNews
Avem ce spune

Ucraina a închis frontiera „Kelmențî” și „Sokireanî”

De astăzi, Ucraina a sistat activitatea punctelor de trecere a frontierei “Kelmențî” și “Sokireanî”. În aceste condiții, autoritățile Republicii Moldova se află în imposibilitate de a redeschide traficul prin punctele de trecere a frontierei “Larga” și, respectiv, “Ocnița”.
Amintim că în conformitate cu Dispoziția nr. 15 din 08 aprilie 2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, activitatea punctelor de trecere a frontierei „Ocnița – Sokireanî”
și „Larga – Kelmențî” urma să fie restabilită, începând cu ziua de azi, 10 aprilie curent, ora 08:00.

Rugăm călătorii și transportatorii de mărfuri care și-au planificat ieșirea sau intrarea din/în Republica Moldova prin punctele de trecere menționate să opteze pentru “Otaci-Moghiliov-Podolsk”. Totodată, în scopul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19, îndemnăm participanții la traficul transfrontalier să amâne călătoriile și să respecte indicațiile furnizate de autoritățile
competente.

Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și a celor din jur!
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 2 437 traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova – 1 600
traversări persoane, dintre care 780 treceri la frontiera moldo-română, 593 treceri la frontiera cu Ucraina și 227 treceri a frontierei aeriene (rute charter).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"