NordNews
Avem ce spune

UEFA a prezentat mingea oficială a fazelor eliminatorii ale Ligii Campionilor

UEFA a prezentat mingea oficială a fazelor eliminatorii ale Ligii Campionilor. Plecând de la designul anilor trecuți, aspectul mingii a fost inversat prin introducerea stelelor de culoare albă şi grafica roșie inovatoare ca reprezentare a stadionului care va găzdui finala, Wanda Metropolitano din Madrid, scrie digisport.ro.
Designul mingii oficiale a finalei Ligii este conceput pentru a evidenția stelele, simbolul competiţiei. Elementele albe în formă de stea contrastează cu imprimarea grafică vibrantă, ce acoperă restul mingii. Pentru a oferi un design modern și îndrăzneț, a fost creată o grafică digitală compusă din trei niveluri.
Mingea beneficiază de ultima tehnologie de înaltă performanţă adidas, pentru a se asigura că cei mai buni jucători din lume pot juca la capacitate maximă. Textura exterioară – constantă pentru toate mingile oficiale UEFA Champions League – oferă aderență desavârşită și control total, în timp ce elementele în formă de stea, integrate termic, asigură o suprafață exterioară netedă pentru un prim contact îmbunătăţit cu mingea.
UCL Madrid Finale19 dispune de o gamă cromatică compusă din roșu și portocaliu și designul iconic alb sub formă de stea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"