NordNews
Avem ce spune

ULTIMA ORĂ! Cele 12 întreprinderi de distribuție a gazelor naturale ale Moldovagaz vor fuziona în una singură

Cele 12 întreprinderi de distribuție a gazelor naturale ale Societății pe Acțiuni Moldovagaz vor fuziona în una singură. Anunțul a fost făcut miercuri, 10 noiembrie, de către președintele Consiliului de Administrație al SA „Modovagaz” Vadim Ceban, care a anunțat că începând de anul viitor responsabilii de la Moldovagaz vor începe procesul de reorganizare în acest sens, scrie zdg.md.

Astfel, cele 11 întreprinderi care în prezent distribuie gaze naturale pe teritoriul R. Moldova vor fi reorganizate în una singură. Potrivit directorului Moldovagaz, la această etapă, „întreprinderea mamă” poartă denumirea provizorie „Distribuția gaz”.

gaz

Președintele Consiliului de Administrație al Modovagaz susține că efectele reorganizării „vor fi benefice”. Unul dintre principalele avantaje va fi „micșorarea numărului de tarife de distribuție a gazelor”.

gaz

Tot Ceban spune că în urma reorganizării celor 12 întreprinderi de distribuție, numărul angajaților va fi micșorat astfel că Moldovagaz va economisi mai mulți bani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata