NordNews
Avem ce spune

Ultimă oră! Ion Ceban, testat pozitiv la Covid-19

Primarul Capitalei, Ion Ceban anunță că a fost testat pozitiv cu nou coronavirus. Potrivit lui, rezultatul pozitiv l-a primit în urma unui control de rutină. Actualmente se simte bine și este în izolare la domiciliu, transmite dosarmedia.md. 

„Prieteni anunț că am primit rezultatul testului pozitiv! Am făcut testul de rutină în contextul în care în primărie sunt foarte mulți colegi infectați cu COVID-19. Unii au starea de sănătate gravă, alții au aflat întâmplător, deoarece am solicitat ca toți angajații să fie testați. În ultima perioadă, am dat mai multe teste, la fel ca și pe toată perioada pandemică. În special în ultima săptămână am dat testul la întoarcere din deplasare, altul ieri împreună cu echipa, iar cu scurt timp în urmă am primit rezultatul”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de facebook.

Edilul susține că ceilalți membri ai familiei nu sunt infectați, astfel că s-a izolat de ei pentru a-i proteja.

„În prezent sunt bine și sunt acasă, dar mai izolat de familie deoarece membrii familiei nu au COVID.  Aveți grijă și recomand tuturor angajatorilor să testeze lucrătorii pentru a se asigura că toți sunt în ordine. Purtați măștile și țineți cont de toate recomandările specialiștilor.  În această perioadă voi munci de acasă!”, a adăugat Ceban

1 Comentariu
  1. […] Sursa:Nordnews.MD […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata