NordNews
Avem ce spune

Un adolescent a murit la un centru de disctracții pentru copii

Un adolescent a murit, după ce a sărit de pe o trambulină. Tragedia a avut loc aseară, în jurul orei 20:35, în incinta centrului de distracții pentru copii „Panda Kids”, din cartierul Malina Mică al capitalei.
Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a declarat pentru Deschide.MD că adolescentul în vârstă de 17 ani, era unul dintre angajații centrului de distracții.

„Tânărul de 17 ani lucra în acel local sâmbătă și duminică, pentru câteva ore. În seara zilei de ieri, a încercat o săritură din întoarcere pe o trambulină, însă a căzut în cap și și-a fracturat coloana vertebrală. la fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire , medicii au putut doar să constate decesul. Pe acest caz va fi pornit un proces penal, iar poliția va ridica înregistrările video de pe camerele de supraveghere.” susține Bețivu. 

Potrivit unor surse deschide.md, apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, adolescentul activa la oa ltă secție din cadrul aceluiași centru, dar pentru că în secția sa nu era nimeni, a venit la trambulină. Accidentul fatal s-ar fi produs de față cu mai mulți copii care se aflau acolo.
Aceleași surse ne-au mai declarat că băiatul provine dintr-o familie decentă, are o surioară în vârstă de cinci anișor, iar tatăl acestuia este un om de afaceri din capitală.
Băiatul era elev în clasa 11-a, iar sâmbăta și duminica lucra la centrul de distracții, pentru a-și câștiga bani de buzunar.
Foto: casata.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata