NordNews
Avem ce spune

Un amator l-a făcut de râs pe Neymar

Neymar a vrut să arate că se pricepe la fel de bine și la minifotbal, însă nu i-a ieșit așa cum și-a dorit. Starul brazilian s-a băgat la joc în propria echipă, „The Neymar Jr Five”, într-un meci împotriva Mexicului, disputat chiar în orașul în care a copilărit, Santos. Cel mai scump jucător al planetei a încercat să dribleze unul dintre adversari, încă copilul s-a prins de mișcările sale și l-a deposedat, plecând pe contraatac, scrie digisport.ro
N-a apucat să ajungă prea departe pentru că Neymar a venit tare din urmă și l-a împins pe acesta în „zidul” de reclame care înconjura terenul. Vizibil deranjat, puștiul a protestat, spre amuzamentul lui Neymar și al celor prezenți, care au luat-o ca pe o glumă. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, iar user-ul „Transfer Site” a explicat în mod plastic pățania atacantului de la PSG: „Neymar e un copil de 9 ani care nu ar împărți jucăriile sale cu alți copii”.

Transfer Site@TransferSite

In this week’s episode of ‘Things Grown Ass Men Definitely Shouldn’t Do’…..

Here is Neymar losing the ball to a kid in his own 5-a-side tournament before barging him over in retaliation.
Neymar is a 9-year-old only child who won’t share his toys with the other children.

La Cupa Mondială din Rusia, acolo unde Brazilia a fost eliminată de Belgia în sferturi, Neymar a fost criticat pentru simulări şi reacţii exagerate la faulturile adversarilor. Selecţionerul Mexicului, Juan Carlos Osorio, l-a acuzat pe brazilian că „face prea mult teatru”, iar Alan Shearer, Pat Nevin, Peter Schmeichel şi Eric Cantona au criticat şi ei simulările lui Neymar în primele patru meciuri de la Cupa Mondială.
Cel mai scump fotbalist al lumii a fost luat peste picior şi în Brazilia. Un bar din ţara sa a venit cu o propunere inedită: a oferit o băutură gratuit clienţilor pentru fiecare căzătură a lui Neymar în meciul cu Serbia, ultimul din grupa E a Cupei Mondiale.
La meciul cu Mexic, de la Mondialul din Rusia, Neymar a fost cel mai faultat jucător de la competiție cu 23 de faulturi. În meciul cu Mexic a fost cel mai faultat jucător, suferind 6 faulturi.

  • 222 milioane de euro a plătit PSG pentru Neymar în 2017, când l-a „furat” Barcelonei
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"