NordNews
Avem ce spune

Un automobil cu acte false reținut la punctul de trecere Briceni

Un moldovean este documentat de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Briceni pentru uz de fals în acte oficiale. Tânărul a prezentat la controlul frontierei certificatul de înmatriculare a mijlocului de transport cu indici vizibili de falsificare, iar acum riscă o amendă în mărime de până la 650 u.c.
Astfel că în acest weekend, pe direcţia intrare în Republica Moldova, la linia de control s-a apropiat un mijlocul de transport de model Renault Laguna la volanul căruia se afla un conațional în vârstă de 27 de ani. În timpul verificărilor, polițistul de frontieră a constatat unele divergențe asupra elementelor de protecție a certificatului de înmatriculare care ar fi eliberat de autoritățile poloneze, precum și autenticitatea ștampilei privind trecerea reviziei tehnice pentru anul curent.
Conform informațiilor primite de la sursa oficială, datele de înregistrare lipsesc, iar despre istoria autoturismului figurează ca fiind exportat din Olanda încă din anul 2011.
Audiat, conducătorul auto a comunicat că și-a perfectat actele personal, iar despre faptele depistate nu cunoaște detalii.
Mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul SPF Briceni până la examinarea tuturor circumstanţelor. Bărbatul riscă conform art.361 al.1 CP al RM, o amendă în mărime de până la 650 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"