NordNews
Avem ce spune

Un bărbat a ars de viu, iar altul a ajuns la spital, după ce locuința în care se aflau a luat foc

Un bărbat de 38 de ani a murit, iar altul a ajuns cu arsuri grave la spital, după ce locuința în care se aflau a luat foc. Tragedia a avut loc aseară.

Potrivit informațiilor înregistrate, o casă de locuit cu două nivele a fost cuprinsă de flăcări. Pentru lichidarea arderii la fața locului au intervenit patru echipaje de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că arde o mansardă și acoperișul casei. Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 21:15 și lichidarea completă a incendiului la ora 21:22.

În timpul intervenției, pompierii au depistat cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 38 de ani, iar a doua persoană, tot un bărbat, s-a evacuat de unu singur, fiind preluat de urgență la spital cu arsuri grave pentru îngrijiri medicale. Conform IGSU, în urma incendiului, flăcările au distrus complet mansarda și acoperișul casei de locuit cu suprafața de 126 m2.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. De la începutul anului 2021 au fost înregistrate 1152 de incendii în care 63 de persoane și-au pierdut viața, inclusiv un minor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"