NordNews
Avem ce spune

Un bărbat a încercat să transporte aproape 60 de mii de țigări peste hotare

Un bărbat din raionul Cahul, în vârstă de 39 de ani este cercetat de către oamenii legii pentru contrabandă cu țigări. Potrivit primelor informații, în urma controlului automobilului, polițiștii de frontieră au depistat aproape 60 de mii de țigarete. 

Incidentul a fost înregistrat acum o zi, puțin trecut de miezul nopții, în punctul de trecere a frontierei Cahul, iar deși șoferul susține că nu cunoaște despre cele depistate, angajații Poliției de Frontieră au urmărit cum personal încărca țigările în mașină.

Polițistul de frontieră antrenat la menținerea regimului în punctul de trecere a observat un bărbat care, după controlul de frontieră, a parcat autoturismul, înmatriculat în Bulgaria, lângă magazinul Duty Free. Apoi, grăbit ar fi încărcat mai multe genți în portbagajul mașinii. Având suspecții la conținutul încărcăturii și pentru a exclude o ilegalitate, angajatul Poliției de Frontieră s-a apropiat de autoturism și a solicitat conducătorului auto să deschidă portbagajul. În rezultat, au fost depistate trei genți cu 2.900 de pachete de țigări, fără timbru de acciz și acte de proveniență”, se arată în nota informativă.

Bărbatul a declarat că nu cunoaște nimic despre cele depistate, doar că ar fi găsit gențile lângă magazin și le-a luat. Ulterior, întreaga cantitate de țigări și autoturismul au fost ridicate și indisponibilizate la SPF Cahul, până la luarea unei decizii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"