NordNews
Avem ce spune

Un bărbat beat criță din Sângera a încercat să fugă de polițiști

Un bărbat de 41 de ani, în stare de ebrietate avansată a încercat să fugă de polițiști. Accidentul a avut loc în după amiaza zilei de ieri, în localitatea Sîngera.

Oamenii legii au intervenit după ce au primit un apel precum că șoferul unui automobil de marcă „Lada” circulă haotic prin localitate, posibil în stare de ebrietate și pune în pericol localnicii. Bărbatul a fost reținut pe strada Şleahul Puhoiului.

Șoferul a refuzat să stopeze mașina, așa că a fost nevoie de blocarea acestuia, încătușarea, înlăturarea de la volanul automobilului. În urma probelor biologice, în sângele șoferului s-a stabilit o concentrație de 0.90 mg/l. de alcool.

La moment, șoferul în vârstă de 41 de ani este documentat pentru că se afla în stare de ebrietate avansată la volanul unei mașini, pentru acțiuni huliganice și comportament agresiv în traficul rutier, pentru conducerea unui vehicul care nu a fost înmatriculat în modul stabilit sau care nu a fost supus reviziei tehnice și exploatarea unui vehicul care nu a fost asigurat de răspundere civilă în modul stabilit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"