NordNews
Avem ce spune

Un bărbat din Drochia, reținut în Transnistria

Un bărbat din Drochia, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut în stânga Nistrului după ce a încercat să mituiască un șef de la Inspecția de Patrulare Dubăsari. Moldoveanul i-a propus inspectorului bani pentru a nu fi documentat pentru încălcarea regulilor de circulație, scrie crimemoldova.com
Reținerea a avut loc la 2 august. Moldoveanul, care conducea un microbuz Volkswagen, a fost oprit pentru verificarea actelor.
În timpul verificărilor s-a constatat că acesta se afla în stare de ebrietate, bărbatul rămânând fără permis, dar cu proces verbal contravențional. Ulterior, actul de constatare a fost transmis la judecătoria raională pentru documentări.
În acest timp, locuitorul Drochiei ar fi încercat de mai multe ori să-l convingă pe șeful Inspecției de Patrulare Dubăsari să-i întoarcă permisul.
La 6 august, pentru a fi mai convingător, bărbatul i-a adus funcționarului transnistrean 300 de dolari SUA, însă ultimul i-a refuzat.
În urma acestei tentative, șoferul moldovean s-a ales cu dosar penal pentru mită și riscă amendă de la 2100 la 3600 de lei sau închisoare de la 7 la 15 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"