NordNews
Avem ce spune

Un bărbat din Glodeni, condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare pentru că a vândut două seringi cu metadonă

Un bărbat de 43 de ani, originar din orașul Glodeni, învinuit de trafic de droguri în proporții deosebit de mari, a fost condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare. Pedeapsa urmează a fi executată în penitenciar de tip închis.

Inculpatul a dobândit, în circumstanțe necunoscute, substanţa stupefiantă sub formă de metadon în proporţii deosebit de mari, pe care a păstrat-o în scop de înstrăinare, iar la 08.07.2022, aproximativ la ora 09:00, aflând-se în parcul central al mun.Bălţi, şi având asupra sa substanţa sub formă de metadon care se afla într-o seringă medicinală, a comercializat-o contra sumei de 100 lei unei persoane.
Conform raportului de expertiză judiciară, lichidul din seringa medicinală cu volumul de 10 ml conţinea substanţa – metadon care se atribuie la categoria substanţelor stupefiante cu masa de 4,934 gr, adică proporţii deosebit de mari.
Într-o altă zi a lunii septembrie 2022, după ce a primit în incinta policlinicii substanţa stupefiantă sub formă de metadon, care se afla în seringă medicinală, învinuitul a înstrăinat-o contra sumei de 100 lei unei alte persoane.
Conform raportului de expertiză judiciară, lichidul din seringa medicinală cu volumul de 10 ml conţinea substanţa – metadon care se atribuie la categoria substanţelor stupefiante cu masa de 5,0 gr, adică proporţii deosebit de mari.
Învinuitul și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea faptei imputate, prin urmare a beneficiat de reducerea limitelor de pedeapsă cu închisoarea, în temeiul art.364/1 alin.(8) din Codul de procedură penală.
Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"