NordNews
Avem ce spune

Un bărbat din Sîngerei, bătut până la moarte și incendiat într-o fâșie forestieră

 

Un bărbat de 56 de ani a fost omorât de amicul de pahar. Tragedia a avut loc acum cinci zile. După ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi s-a iscat un conflict, în urma căruia oaspetele i-a aplicat vicitmei multiple lovituri. În urma leziunilor primite bărbatul a decedat.

Ulterior, făptașul  a pus corpul neînsuflețit într-o cadă din masă plastică și l-a transportat cu bicicleta într-o fâșie forestieră din extravilanul orașului Sîngerei, unde l-a acoperit cu vreascuri și l-a incendiat.

Poliția a fost alertată abia ieri de către fiul victimei, care a declarat oamenilor legii că tatăl său este dispărut deja de câteva zile. La fața locului s-a  deplasat grupa operativă, care a stabilit că la data de 20 mai curent, la domiciliul bărbatului dispărut a venit în ospeție un bărbat, locuitor al orașului Sîngerei, cu vârsta de 48 de ani.

La moment se petrec acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de  investigație în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și își recunoaște vina.

Pentru fapta comisă, acesta riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"