NordNews
Avem ce spune

Un bărbat, găsit cu gâtul tăiat la Bălți, în propria casă

Un bărbat de 57 de ani din municipiul Bălți a fost găsit cu gâtul tăiat în propria casă. Oamenii legii au fost alertați la ora nouă dimineața. Potrivit polițiștilor, victima prezenta semne de moarte violentă. În rezultatul măsurilor speciale de investigații, au fost stabilite și reținute două persoane suspecte de comiterea infracțiunii. Este vorba de vecinii victimei.

 

Poliția a fost alertată la ora 9:20, dimineața. Într-o locuință din municipiul Bălți este decedat. La fața locului s-a deplasat un grup de urmărire penală, unde a stabilit că bărbatul are semne vizibile de moarte violentă, a precizat Eugenia Molceanov, ofițerul de presă, IP Bălți

Pe hainele suspecților au fost depistate urme evidente de comiterea infracțiunii, care locuiesc in preajma. La domiciliului acestora, a fost depistat și ridicat obiectul comiterii infracțiunii, un cuțit cu urme de sânge pe el, precum și mai multe probe.
Crima s-a produs în una din casele de pe stradela Iablocikov din Bălți. Vecinii victimei spun că a fost un om de bine și sunt stupefiați de cele întâmplate.

A fost un bărbăt cumsecade, nu avea conflicte cu nimeni. Chiar ieri seara l-am văzut. Era liniște. Am fost pentru el la cumpărături.”

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata