NordNews
Avem ce spune

Un bărbat și-a cumpărat peste 300 de litri de alcool etilic „pentru consum propriu”

Un bărbat riscă amendă contravenţională după ce a fost prins cu peste 300 de litri de lichid incolor cu miros specific de alcool etilic. Bărbatul a fost oprit în trafic astăzi, puţin după miezul nopţii, în apropierea satului Ocniţa, scrie tvrmoldova.md. 

În timpul verificărilor, în compartimentul marfar al maşinii conduse de şofer au fost depistate 15 butelii din masă plastică pline cu lichid incolor cu miros specific de alcool etilic, fiecare butelie având un volum de 22 de litri.

Mijlocul de transport cu încărcătura identificată a fost însoţit la Sectorul Poliţiei de Frontieră Ocniţa. Interogat, conducătorul auto a declarat că a procurat alcoolul pentru consum personal.

În prezent, bărbatul este cercetat conform art. 265 Cod Contravenţional al Republicii Moldova. Dacă va fi găsit vinovat va fi sancţionat cu amendă de la 60 la 90 de unităţi convenţionale. Poliţiştii de frontieră documentează cazul sub toate aspectele legale pentru elucidarea tuturor circumstanţelor şi încadrarea juridică a faptei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"