NordNews
Avem ce spune

Un chirurg cunoscut din Bălți, răpus de COVID-19. Avea doar 55 de ani

 

Încă un medic infectat cu noul Coronavirus a pierdut lupta cu boala. Este vorba despre Igor Dorogoi, chirurg endoscopist din Bălți. Astfel, numărul angajaților medicali din Republica Moldova, uciși de COVID-19 a ajuns la 12.

Medicul a murit aseară pe patul unui spital din Chișinău, unde fusese transferat de la Bălți.
Mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele sociale de rude și oameni care l-au cunoscut pe Igor Dorogoi. Reprezentanții Spitalului Clinic Bălți au postat un necrolog în memoria chirurgului care s-a stins din cauza infecției:

IMSP Spitalul Clinic Bălți anunță cu adâncă tristețe decesul colegului nostru, domnului Igor DOROGOI, medic chirurg endoscopist.
Suntem alături în momentele grele prin care trece acum întreaga familie.
Îi vom purta recunoștință veșnică pentru devotamentul profesional, activitatea remarcabilă și dragostea față de cea mai nobilă profesie, de MEDIC!
Dumnezeu să îl odihnească  în pace!

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus în R. Moldova a ajuns la 6060 cazuri. De la izbucnirea focarului de COVID-19, în Republica Moldova s-au infectat 1 320 de lucrători medicali. Până acum, 211 oameni au murit din cauza complicațiilor coronavirusului, 12 dintre aceștia fiind cadre medicale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata