NordNews
Avem ce spune

Un consilier raional din Cahul de la PSRM, exclus din fracțiune

Consilierul socialist, Dumitru Batîr, a fost exclus din fracțiunea PSRM din Consiliul raional Cahul. Despre aceasta s-a anunțat ieri, 18 noiembrie, în cadrul ședinței Consiliului raional de către liderul formațiunii, Evghenii Osadcenco, precizând că Batîr este exclus din motiv că în nenumărate ori a avut un comportament care prejudiciază imaginea fracțiunii”, scrie zdg.md

Evghenii Osadcenco, consilier raional PSRM, liderul formațiunii în raionul Cahul, a dat citire unei declarației prin care a anunțat că: „Domnul Dumitru Batîr este exclus din fracțiunea PSRM din Consiliul raional Cahul pe motiv că în nenumărate ori a avut un comportament care prejudiciază imaginea fracțiunii PSRM”.

În replică, Dumitru Batîr a declarat că a anunțat un deputat PSRM încă dimineața că va părăsi fracțiunea.

„Pe parcursul activității mele de Consilier raional, am venit cu mai multe propuneri, care nu a fost susținute de fracțiune, am venit cu niște interpelări de care să beneficieze cetățeanul. Am venit cu proiecte de decizii prin care cetățeanul să plătească mai puțin pentru serviciile medicale. Fracțiunea nu m-a susținut. Fracțiunea nu are cuvântul ei. În fracțiune discutam toate proiectele de decizii. La ultima ședință mi-ați înfipt cuțitul în spate”, a declarat Dumitru Batîr.

Totodată, Batîr a mai declarat că ar mai urma să fie plecări din fracțiunea PSRM din Consiliul Raional Cahul: „E prima rândunică, dumneavoastră o să înțelegeți mai târziu. Mulți din cei care astăzi sunt în sală îmi veți urma drumul. Părăsesc fracțiunea și partidul”.

Potrivit liderului fracțiunii PSRM, Dumitru Batîr este exclus din comisiile din care face parte și din funcția de vicepreședinte a fracțiunii, în locul lui fiind ales Nicon Pîslari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata