NordNews
Avem ce spune

 Un copil de doi ani din r. Drochia a ars de viu. Fratele mai mare, internat la spital

Trupul neînsuflețit al unui copil de doi ani a fost găsit într-o casă cuprinsă de flăcări. Tragedia a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15:17, în satul Gribova, raionul Drochia. Potrivit poliției, mama copilului era plecată la magazin, iar micuțul a fost lăsat în grija fratelui său în vârstă de 11 ani.

Apelul telefonic la serviciul 112 a parvenit la ora 15:17, precum că în preajma primăriei din satul Gribova arde o gospodărie în care s-ar fi aflat doi copii minori. La fața locului s-a deplasat polițistul de sector, dar și două echipaje de salvatori. Din nefericire, micuțul era deja mort. Fratele mai mare al acestuia a suferit arsuri de gradul II, fiind transportat de urgență la spitalul raional pentru îngrijiri medicale.

În jurul orelor 14:00, femeia a ieșit de acasă și s-a deplasat la magazin pentru procurarea produselor alimentare și aproximativ la orele 14:30 a fost telefonată de către vecini care i-au comunicat că s-a incendiat domiciliu. Ulterior, la fața locului, din discuția cu martorii s-a stabilit că la domiciliu au rămas copiii minori de sine stătător, unde, baiatul a.n. 2010, a deschis gura sobei de unde a căzut un cărbune aprins. Ca urmare, ultimul s-a speriat și a fugit la vecini după ajutor, însă copilul a.n. 2019 a rămas în casa cuprinsă de flacări”.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele procedurii tragediei. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal conform art. 274 CPP al R. Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata