NordNews
Avem ce spune

Un cuplu de moldoveni caută un student cu rezultate bune la învățătură pentru a îi oferi o bursă lunară

Soții Anatol Untură și Lia Bejenaru, cunoscuți în domeniul afacerilor, originari din Republica Moldova, dar stabiliți în România au venit cu o inițiativă despre care au anunțat pe pagina lor de  Facebook. Vor să ofere o bursă de 12 luni, în mărime de 3.000 de lei lunar, pentru un student care are rezultate bune și își dorește să rămână în țară. Soții au cerut pe rețeaua socială, ajutorul comunității de urmăritori pentru a identifica un beneficiar.

Cunoașteți un proaspăt absolvent cu rezultate bune? Sau student care e bun la universitate, dar are nevoie de susținere? Cu Lia Bejenaru ne gândeam de ceva timp să instituim o mică bursă de merit. Și dacă tot e perioada examenelor de bacalaureat, cred că e momentul oportun. Cu titlul de experiment, vrem să oferim o bursă de 12 luni, în mărime de 3 000 de lei lunar, pentru un student care are rezultate bune dar posibilități modeste, și care își dorește să rămână la studii în țară.”, a întrebat Anatol Untură pe contul său de Facebook.

Pentru a participa la concurs doritorii trebuie să îndeplinească câteva cerințe:

1.Să își facă studiile la una din universitățile din Moldova.
2.Să aibă rezultate bune la reușita școlară/universitară.
3.Să  trimită un text despre el/ea (no CV, just a story) în privat  sau în comentarii pe pagina de facebook a lui Anatol Untură.
Bursa va fi transferată lunar, ca donație.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata