NordNews
Avem ce spune

Un deputat din Republica Moldova s-ar fi infectat cu COVID – 19

Un deputat din Parlamentul R. Moldova ar fi infectat cu COVID – 19, însă autoritățile ar ascunde acest lucru. Anunțul a fost făcut de către liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, într-un live pe Facevook. Potrivit lui Usatîi, deputatul infectat cu COVID – 19 ar fi din fracțiunea PSRM, scrie Ziarulnațional.md.

„Eu acum sunt pe buletin medical, după ce am resimțit niște dureri. Am mers la o clinică privată, mi-au făcut niște perfuzii… Nu e nimic gram din câte am înțeles. Totuși, pentru orice eventualitate mi-au făcut testul pentru COVID – 19. Eu nu ascund asta. Apropo, este un deputat socialist înfectat cu COVID – 19. Eu cred că toate persoanele publice infectate trebuie să spună public despre asta și să nu se ascundă”, a menționat Usatîi.
Politicanul a adăugat că orice persoană publică, fie ministru, primar sau deputat trebuie să informeze oamenii că sunt infectați.
„Asta pentru că acești oameni intră în contact cu multă lume. Noi trebuie să spune oamenilor dacă suntem infectați. Ei și asta ascund. Vă dați seama… Ieși și spune că un deputat de-al nostru s-a infectat, că îl tratăm. Să fie preveniți oamenii care au intrat în contact cu el ca să intre în carantină”, a conchis Usatîi.
De menționat că începând cu data de 7 martie și până în prezent autoritățile au raportat 1 289 de cazuri confirmate cu COVID – 19 în R. Moldova. Anterior, Secretariatul Parlamentului a anunțat că un angajat a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata