NordNews
Avem ce spune

Un deputat PPDA a depus o sesizare la MAI cu privire la manifestaţiile de astăzi în susţinerea lui Igor Dodon

Deputatul Platformei DA, Liviu Vovc, a depus o sesizare în adresa ministrului de Interne, în care cere investigarea tuturor circumstanţelor şi sancţionarea celor care nu au respectat măsurile de prevenire şi control al contaminării cu noul coronavirus Covid-19, în procesul organizării şi desfăşurării manifestărilor publice pe întreg teritoriul R. Moldova în susţinerea lui Igor Dodon la alegerile prezidenţiale din 15 noiembrie, transmite tvrmoldova.md. 

Liviu Vovc califică aceste manifestaţii drept „ipocrizie fără limite din partea oleacă medicului” şi aminteşte că doar ieri am avut un record absolut de cazuri noi de infectare cu COVID-19, 40% din aceste cazuri fiind atestate la Chişinău.
„Doar la o zi distanţă, un candidat la funcţia de preşedinte îşi permite să încalce vădit măsurile de prevenire şi control al infecţiei COVID-19, organizând evenimente cu un număr mai mare de 50 de participanţi. Am solicitat MAI în regim de urgenţă identificarea tuturor circumstanţelor, sancţionarea celor care nu au respectat măsurile de prevenire şi control al infecţiei COVID-19 şi a celor care au organizat aceste evenimente. Dacă vrem cu adevărat să fie bine în ţară, ar trebui să începem să fim cu toţii responsabili, mai ales acei care se vor Preşedinţi”, a declarat Liviu Vovc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"