NordNews
Avem ce spune

Un deputat socialist din nordul țării nu are frică de Covid-19

Deputatul socialist testat pozitiv la COVID-19, Vladimir Mizdrenco, a ignorat dispoziția președintelui Parlamentului cu privire la respectarea măsurilor de protecție în cadrul clădirii Legislativului. Atât la ședința Comisiei protecție socială, sănătate și familie din 20 mai, dar și la ședința plenară a Parlamentului din 21 mai, Mizdrenco nu a purtat echipament de protecție.

Sursa foto: deschide.md

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mai mult, deputatul a fost suprins în acest weekend plimbându-se prin orașul Rîșcani, fără mască și mănuși de protecție. Conform primarului Victor Bogatico, unde parlamentarul a fost ales deputat, Mizdrenco s-ar fi lăudat cu noua sa mașină achiziționată recent.

Deputatul nostru este infectat!!! Prostia dă naștere la indiferență, neglijență, egoism și iresponsabilitate! În ciuda interdicţiei impuse de președintele Parlamentului, acesta a mers prin oraș în tot weekendul și s-a lăudat tuturor cu noua sa mașină. Imaginați-vă câți oameni el a întâlnit, iar aceștia sunt comercianți, antreprenori, cetățeni simpli, membri și non-membri ai PSRM. Iar tatăl său astăzi după-amiaza a petrecut o jumătate de zi în comisia de la primărie și toți cei care erau acolo s-au dus acasă la familiile lor. Necazul vine de unde nu te aștepţi. Impunitatea dă naștere la iresponsabilitate”, a scris primarul pe pagina personală de Facebook.

Decizia privind testarea la Covid-19 pentru toți deputații din Legislativul R. Moldova a fost luată de Parlament la ședința din 21 mai. Aceasta este determinată de faptul că deputatul PDM, Eugen Nichiforciuc, a fost testat pozitiv la coronavirus. Astfel, vineri, 22 mai, speakerul Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat un ordin privind autoizolarea tuturor deputaților. Aceştia trebuie să rămâne în izolare până când testele COVID-19 confirmă rezultatele negative.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"