NordNews
Avem ce spune

"Un doctor pentru tine" – în satele din nordul republicii

De la începutul anului 2019, circa 32.000 de persoane din localitățile rurale din republică  au fost consultate gratuit de către echipele mobile de specialiști în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”. Astfel, și între  13-17 mai curent echipele de medici vor continua  să ofere consultații gratuite populației.
La 14 mai, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, otorinolaringologi, neurologi și cardiologi se vor afla în Centrele de Sănătate din satul Frunză, Otaci, Dîngeni din raionul Ocnița, iar pe 16 mai, în localitățile Corlăteni, Recea și Zăicani din raionul Rîșcani.
În această perioadă, copiii din satele Glinjeni, Ișcălău, Ciolacul Nou, Chetriș și Bocșa din raionul Fălești vor putea fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică.
Amintim că, în luna august 2018, la inițiativa prim-ministrului Pavel Filip, a fost lansată campania „Un doctor pentru tine” pentru a spori accesul populației din zonele rurale la servicii specializate. În total, până în prezent au fost consultate 70393 de persoane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata