NordNews
Avem ce spune

Un grup de tineri din Criuleni au răpit două persoane

Un tânăr de 20 de ani și un minor de 17 ani au fost răpiți de un grup de tineri, după ce s-ar fi văzut ca să-și regleze conturile în afara localității Hârtopul-Mare, din raionul Criuleni.
În rezultatul măsurilor speciale de investigații, polițiștii din Criuleni, au stabilit, că acesta împreună cu alți prieteni, în urma unei înțelegeri telefonice prealabile, au plecat să se întâlnească cu câteva persoane, pentru soluționarea unui conflict mai vechi.

În rezultatul măsurilor speciale de investigații, polițiștii din Criuleni, au stabilit, că acesta împreună cu alți prieteni, în urma unei înțelegeri telefonice prealabile, au plecat să se întâlnească cu câteva persoane, pentru soluționarea unui conflict mai vechi. În jurul orei 02.40, la locul stabilit de ambele părți, și anume extravilanul localității Hârtopul-Mare, s-au apropiat două automobile din care au coborât un grup de persoane cu vârste cuprinse între 22-25 ani. O parte din tinerii aflați deja la fața locului au fugit, rămânând doar minorul de 17 ani și tânărul de 20 de ani. Ulterior, cei doi, au fost urcați forțat într-un automobil, unde au continuat amenințările verbale, iar după câțiva kilometri parcurși au fost lăsați în apropierea unui iaz, se arată în comunicat.

 

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală conform art. 164 Cod penal „Răpire de persoane”, bănuiții fiind reținuți pentru 72 ore. Aceștea riscă până la 10 ani privațiune de libertate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"