NordNews
Avem ce spune

Un hoț care se ascundea într-o pădure din Soroca a fost găsit de Rex

Un bărbat de 32 de ani din orașul Soroca care se ascundea de mai mult timp într-o pădure din apropiere,  pentru un furt în proporții deosebit de mari, a fost găsit  de câinele polițiștilor de frontieră, Rex.
Polițiștii de frontieră ai SPF Soroca ajutați de patrupedul Rex au dejucat planurile ilicite ale unui moldovean, reușind să-i identifice ascunzătoarea și să-l rețină. Acesta se afla în căutare pentru sustragerea bunurilor în proporții mari. Incidentul a fost semnalat în după amiaza zilei de ieri, 9 aprilie curent.
Aflați pe sectorul de responsabilitate, patrula mobilă a fost alertată de sunete și urme lăsate de prezența unui individ. În timpul cercetării zonei de frontieră a fost observată o persoană, cea din urmă văzându-se urmărit a fugit spre interiorul pădurii reușind să se ascundă.
Patrupedul Rex aflat și el în misiune a luat urma fugarului găsindu-l la scurt timp. Din documentarea preliminară s-a identificat cetățeanul în vârstă de 32 de ani, fiind locuitor al orașului Soroca. Bărbatul era anunțat în căutare pentru comiterea infracțiunii prevăzute de art. 186 al.1 al CP al RM.
Polițiștii de frontieră au întocmit actele necesare pentru ca făptașul să fie tranferat la Inspectoratul de Poliție Soroca, unde vor fi continuate cercetările conform competențelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"