NordNews
Avem ce spune

Un lector universitar i-ar fi cerut unui student 1500 de lei pentru a-i elibera livretul militar, dar a ajuns pe mâna oamenilor legii

I-ar fi cerut unui student 1500 de lei pentru a-i elibera livretul, dar a ajuns pe mâna oamenilor legilor. Este vorba despre un lector universitar din capitală, care a fost denunțat chiar de studentul său. Potrivit denunțătorului, lectorul Catedrei militare i-ar fi promis eliberarea livretului militar fără ca necesitatea de frecventa orele și alți 600 de lei pentru a influența medicii să-i elibereze certificatele corespunzatoare pentru pentru încadrarea la Caterda Militară, scrie agora.md.

Ambele sume de bani au fost transmise sub controlul ofițerilor Direcției generale teritoriale Nord a CNA, iar pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență si corupere pasivă. Lectorul a fost constatat în flagrant, iar acum este cercetat în stare de libertate.
Ofițerii CNA desfășoară acțiuni de urmarire și de investigare pentru stabilirea întregului cerc de suspecți și potențială implicare a altor funcționari în prezenta cauză.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"