NordNews
Avem ce spune

Un moldovean a decedat în Italia, după ce a ajuns cu mașina într-un râu din Padova

Accident tragic în Italia. Un bărbat de 37 de ani, originar din R. Moldova, a decedat, după ce a ajuns cu mașina într-un râu din Padova.

Potrivit presei locale, automobilul pe care îl conducea a derapat de pe șosea și s-a scufundat în canalul de apă aflat de-a lungul străzii Via Sant’Orsola Vecchia, după ce bărbatul a pierdut controlul asupra volanului, scrie rotalianul.com.

Potrivit Padova Oggi, bărbatul care a murit în teribilul accident rutier de duminică dimineață, 7 mai, se numește Nicolae Botnari, în vârstă de 37 de ani. Bărbatul lasă în urmă o soție și doi copii minori.

Pompierii, sosiți din Padova și Veneția cu elicopterul Drago 149, au solicitat intervenția scafandrilor pentru a recupera corpul șoferului din mașina aproape complet scufundată. Din nefericire, bărbatul a fost scos fără suflare.

După ce echipajele de salvare l-au scos pe Nicolae Botnari din mașina aproape complet scufundată, personalul medical prezent la fața locului a fost nevoit să declare decesul.

După descoperirea corpului neînsuflețit, mașina a fost recuperată cu ajutorul unei macarale. Operațiunile de salvare efectuate de pompieri s-au încheiat după aproximativ trei ore de intervenție.

Poliția de Stat și Poliția Locală desfășoară investigații pentru a clarifica cauzele accidentului. Prima ipoteză ar fi o ieșire accidentală și bruscă de pe șosea. Câțiva copaci au fost doborâți de mașină înainte ca aceasta să ajungă în apă.

Comunitatea moldovenilor din Padova a fost zguduită de această veste. Pe profilul Facebook al mamei bărbatului moldovean, cineva a transmis:

Condoleanțele noastre, tanti Ana! Dumnezeu să îl ierte pe Colea și să-l primească în împărăția sa. Iar vouă, familiei, multă putere să vă dea Domnul, ca să puteți trece peste această tragedie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"